علائم حسايت به بادام زميني کدام اند؟


واکنش بدن افرادي که به بادام زميني حساسيت دارند مي‌تواند متفاوت باشد. ميزان حساسيت و ميزان مصرف بادام زميني در اين واکنش‌ها تأثير مستقيم دارند و هر کدام از اين علائم با کيفيت‌هاي گوناگون ممکن است براي افراد داراي حساسيت رخ بدهد. در ضمن اين حساسيت ها مي‌توانند حاصل مصرف فرآورده بادام زميني هم باشند، از جمله کره بادام زميني.


بيشتر بخوانيد: طرز تهيه کره بادام زميني خانگي در 5 دقيقه! + ويدئو


1. خارش پوست، اولين علامت!


اغلب حساسيت‌هاي غذايي که بعد از مصرف خوراکي مواد غذايي بر افراد عارض مي‌شوند براي اولين بار در پوست بروز پيدا مي‌کنند. در حساسيت به بادام زميني نيز خارش پوست يا کهير اولين نشانه‌ها هستند و تعداد زيادي از افرادي که به اين ماده خوراکي حساسيت دارند دچار اين عارضه خواهند شد.


2. سرماخوردگي يا حساسيت؟


گاهي حساسيت به بادام زميني مانند سرماخوردگي بروز پيدا مي‌کند. خارش گلو و احساس سوزش در ناحيه گلو در لحظه‌هاي اول، به شما حس ساعت‌هاي اول سرما خوردگي را القا مي‌کنند. با گذر زمان اين حس خارش از گلو به اطراف دهان نيز انتقال پيدا مي‌کنند و حساسيت به بادام زميني اينگونه خودش را به شما نشان مي‌دهد!




علائم حساسيت به بادام زميني




3. آبريزش بدون توقف


اين حس به هيچ وجه حس دوست داشتني و قابل تحملي نيست! آبريزش بيني هميشه يک تجربه اعصاب خورد کن و ناراحت کننده است، اما متاسفانه بسياري از حساسيت‌ها با آبريزش و گرفتگي در ناحيه بيني همراه هستند و حساسيت به کره بادام زميني نيز يکي از همين حساسيت‌هاست.


4. احساس تهوع


اگر بعد از مصرف بادام زميني احساس تهوع به شما دست داد اولين احتمال، وجود حساسيت نسبت به بادام زميني است! بسياري از افراد در اولين مواجهه با اين حس و حالت تهوع به اشتباه فکر مي‌کنند بادام زميني‌هايي که خورده‌اند فاسد بوده‌اند و مسموم شده‌اند.


5. آماده شويد براي سخت‌ترين مرحله يعني آنافيلاکسي


آنافيلاکسي چيست؟ آنافيلاکسي يکي از واکنش‌هاي کلي بدن است که تا حدي مي‌تواند خطرناک باشد. آنافيلاکسي که يکي از شديدترين واکنش‌هاي بدن به بادام زميني است، با علائم سختي همراه بوده و مي‌تواند براي افراد مبتلا به اين نوع حساسيت خطرناک باشد. اين واکنش معمولاً با اختلال در سيستم تنفس، تورم در ناحيه گلو، افت بسيار شديد فشار خون و سرگيجه همراه است. در برخي موارد کار به دستگاه گوارش نيز کشيده مي‌شود و حتي ممکن است فرد مبتلا به حساسيت بعد از تجربه‌هاي آزار دهنده مربوط به سيستم گوارش غش کند. اقدام اورژانسي پزشک و مراجعه به مراکز درماني در اين شرايط مهم‌ترين و تأثير گذار‌ترين کار‌هايي هستند که بايد انجام شوند.


مواد غذايي و حساسيت‌هاي افراد به مواد مختلف غذايي اصلي‌ترين علت بروز آنافيلاکسي هستند. حتي با وجود تلاش‌هاي جهاني در راستاي شناخت حساسيت‌هاي غذايي و درمان‌هاي پيشرفته، ساليانه حدود 30000 مورد حادثه آنافيلاکسي مربوط به غذا در بيمارستان‌هاي کشور آمريکا تحت درمان قرار مي‌گيرند و اين عدد مي‌تواند يک تهديد کاملاً جدي و خطرناک محسوب شود. طبق يک گزارش بيش از 80 درصد اينگونه واکنش‌ها به دليل مصرف بادام زميني و گونه‌هاي مختلف آجيل درختي هستند.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : بادام ,زميني ,حساسيت ,علائم ,غذايي ,افراد ,بادام زميني ,مصرف بادام ,پيدا مي‌کنند ,خطرناک باشد ,علائم حساسيت ,مصرف بادام زميني
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پایپ ایران-تولید وفروش ازن زن BIOLY | مشاوره ، منابع ، نمونه سوالات المپیاد زیست شناسی خدمات سئو solosmarket فروشگاه فرش شادمان راهنمای گل و گیاه منابع تدریس Younesi وبلاگ تبریز